انواع فیلتر دستگاه های تصفیه آب
1 ـ الیافی 5 میکرون: حذف خزه، جلبک، ذرات معلق، ماسه، گل و لای
2 ـ فیلتر AC: حذف کلر، بو و طعم نامطبوع
3 ـ فیلتر کربن: یون های فلزات
4 ـ فیلتر کربن نهایی: حذف بو و طعم نامطلوب
5 ـ RO اسمز معکوس: حذف املاح موجود در آب (باکتری ها، شوری آب، سرب، مس، جیوه، سدیم و املاح مضر)
6 ـ فیلتر طعم دهنده: افزودن منیزیم و کلسیم
این در حالی است که بتازگی بسیاری از دستگاه های تصفیه اب دارای فیلتر یو وی نیز هستند که به عنوان برترین فیلتر ضدعفونی کننده از آن استفاده می شود. نکته ضروری درباره فیلترهای کربنی این است که باید این کربن ها دارای منشأ گیاهی باشند تا سلامت شما به خطر نیفتد.
خلاصه اینکه :
- قبل از نصب هر نوع فیلتری باید مشخص شود هدف از این کار، کاهش آلودگی است یا حذف املاح اضافی.
پس از مشخص شدن این موضوع، باید فیلتر مناسب انتخاب شود.
برای این کار مشورت با افراد متخصص ضروری است و نباید تحت تأثیر تبلیغات فروشندگان قرار گرفت زیرا فیلترها به طور مستقیم با سلامت افراد سروکار دارند و نباید آنها را وسایلی تجملاتی دانست.
-خیلی وقتها به دلیل آلودگی آب، فیلترها را باید زودتر از موعد تعویض کرد و در غیر این صورت رنگ، بو و طعم آب تغییر میکند.
-اگر فیلتر یخچالهای امروزی به تعویض نیاز داشته باشد، با علامتی آن را اعلام میکنند اما برخی مصرفکنندگان بیتوجه به این موضوع باز هم از آب آن یخچال استفاده میکنند.
در حالی که باید این فیلترها را که معمولاً از نوع کربن فعال هستند خارج کنند زیرا در غیر این صورت آلودگیهای ثانویه همراه آب مصرفی وارد بدن میشوند و سلامت مصرفکننده را به مخاطره میاندازند.
- بهترین فیلترهای تصفیه آب، فیلترهای تفاضل درجه جنبشی یا KDF هستند که در کشور ما به دلیل گرانی کمتر از آنها استفاده میشود.
-هنگام خرید فیلترها برای دستگاه تصفیه آب خانگی ، باید به خدمات پس از فروشی که تولیدکننده برای آن در نظر گرفته توجه کرد زیرا نگهداری و تعویض فیلتر هم باید به وسیله شرکت پیگیری شود تا هدف نصب فیلتر که همان حذف املاح اضافی یا آلودگی است، تأمین شود.